Jan de Nooijer Woning- en Meubelstoffering
Facebook.com

Buitenzonwering

Uitvalschermen:
Deze zonwering zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat door zijn variabele uitvalshoek. Een uitvalscherm houdt de zon bijzonder doeltreffend buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

 

Knikarmschermen:
Dit scherm is een sieraad aan elk huis. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zo zorgt het voor een verlengstuk van uw huis.

 

Veranda zonwering:
Ook in uw veranda kan de temperatuur oplopen tot onaangename hoogte. Om ook dan volop te genieten van uw veranda biedt verandazonwering serano de oplossing. De warmte blijft buiten en subtiel gefilterd licht zorgt binnen voor een aangenaam decor. Wij hebben dan ook keuze uit een breed scala aan doekkleuren.

 

Screens:
Screens zijn verkrijgbaar in verschillende bakgroottes (afhankelijk van de hoogte) in afgeschuinde of halfronde vorm. Het materiaal is er in diverse uitvoeringen zoals roomwit en bruin. Het doek wordt geweven uit draad van glasvezels waardoor het zonlicht voor 80% wordt gefilterd.

 

Terrasoverkapping:

 

Het Fiësta verandadak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. Naast deze polycarbonaatplaten is het dak ook uitvoerbaar met 44.2 glasplaten. De polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd. De Fiësta kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situaties voorkomen waarin de Fiësta niet geplaatst kan worden. Optioneel met funderingspoeren, zonwerende platen en LED-verlichting leverbaar.

 

 Ook kunt u bij ons terecht voor rolluiken voor meer informatie zie ASSORTIMENT- rolluiken

Ook voor reparaties van schermen, rolluiken en screens kunt u bij ons terecht.

Buitenzonwering
Buitenzonwering
Buitenzonwering